Herken je je in dit profiel? De website van je bedrijf past niet meer bij jullie identiteit of er is zelfs nog helemaal geen website. Je hebt het gevoel dat er digitaal veel kansen worden gemist en je wilt as soon as possible helemaal mee zijn op die trein. Want je weet natuurlijk dat een goede website automatisch ook zorgt voor nieuwe bezoekers en veel meer klanten.

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt!

Laat een WordPress website maken door een professional. Waarom WordPress? Dit CMS is het meest ondersteunde CMS ter wereld. De tijden dat je afhankelijk was van je webbouwer om zelf content toe te voegen aan een website zijn voorgoed voorbij met WordPress. Eens hij gebouwd is, is hij helemaal de jouwe en kan je hem blijven verrijken met nieuwe blogberichten of afbeeldingen. Dankzij WordPress kan je website meegroeien met je bedrijf en is hij niet meer jarenlang statisch onbewogen. Je kan er gemakkelijk zelf mee aan de slag, ook al denk je dat je van websites weinig kaas gegeten hebt!

WordPress vormt de basis van 35%

Quote van WordPress.com

Met WordPress haal je resultaten

Een website dient een specifiek doel: resultaten halen. Het is belangrijk om de ROI duidelijk te kunnen meten. Tenzij je in de non-profit sector zit, is de kans groot dat je business rekent op leads of sales om de omzet te realiseren.

Leads zijn belangrijk in de B2B-sector en B2C-sectoren waar de financiële investering hoog is of waar de levensduur van een contract lang is. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als zonnepaneleninstallateurs, keukenbouwers of autoverkopers. Elk van deze sectoren is sterk gericht op het online genereren van leads.

Online sales gebeurt natuurlijk in e-commerce omgevingen en is weggelegd voor bedrijven in de online retail. Dat zijn er een heleboel, je kent er zelf ongetwijfeld heel wat!

Hoeveel kost een WordPress website?

Dat is een veelgestelde eerste vraag bij de meeste bedrijven die bij mij aankloppen. De verwachte kosten van een nieuwe website in WordPress zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren:

  • Is een e-commerce flow vereist?
  • Moet de website meertalig zijn?
  • Hoeveel templates zijn er nodig?
  • Welke koppelingen met andere software moet voorzien zijn?
  • Is er behoefte aan speciale contactformulieren?
  • Moet er een speciale zoekfilter worden voorzien?